Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Говерла-Закарпаття" – поразка у Львові анулюється?

"Говерла-Закарпаття" – поразка у Львові анулюється?
Президент ФК "Львів" Юрій Кіндзерський офіційно підтвердив, що клуб попрощався з усіма футболістами, а найближчим часом команда зніметься з чемпіонату України серед команд першої ліги. "О 18:00 ми...

Президент ФК "Львів" Юрій Кіндзерський офіційно підтвердив, що клуб попрощався з усіма футболістами, а найближчим часом команда зніметься з чемпіонату України серед команд першої ліги.

ВІДЕО ДНЯ

"О 18:00 ми видали всім трудові книжки і попрощалися. День-два будемо думати над процедурою зняття клубу з офіційних змагань. На жаль, цей клуб нікому не потрібен", - цитує президента ФК "Львів" ufootball.com.ua.

"Але я продовжую займатися футболом. У мене залишаються дві дитячі футбольні школи у Львові і Щасливому - це 400 дітей, 8 вікових груп.

Реклама

Дві команди продовжать виступи у вищій юнацькій футбольній лізі. Будемо виховувати молодих футболістів і сподіватися, що коли-небудь в цій державі нарешті жити стане краще ", - уклав Кіндзерський.

Пункт 9 статті 51 (Неявка команди на матч. Виключення команди зі змагань) Регламенту всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Професійної футбольної ліги сезону 2011-2012 років твердить: "Якщо команда, яка виключена зі змагань, провела половину і більше матчів, їй зараховуються технічні поразки (– : +) в матчах, які залишились, а командам-суперницям зараховуються технічні перемоги (+ : –), якщо менше половини матчів – результати анулюються".

Реклама

Нагадаємо, 4 вересня ужгородська "Говерла-Закарпаття" із рахунком 0:1 на виїзді поступилася ФК "Львів". Тож, з урахування зняття ФК "Львів" зі змагань і того факту, що в першій лізі наразі зіграно лише чверть усіх поєдинків, головна команда Закарпаття знову може отримати 100-відсотковий результат: 9 зіграних матчів - 9 перемог.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно