Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Постраждала від вибуху газу в Ужгороді не виживе

Постраждала від вибуху газу в Ужгороді не виживе
Як повідомили інтернет-виданню "Панорама Мукачева" компетентні джерела, потерпіла від вибуху газу працівниця ужгородського кафе "Шериф" не виживе. "Я дзвонив 5 хвилин тому, жінка ще жива, –...

Як повідомили інтернет-виданню "Панорама Мукачева" компетентні джерела, потерпіла від вибуху газу працівниця ужгородського кафе "Шериф" не виживе. "Я дзвонив 5 хвилин тому, жінка ще жива, – повідомляє джерело, – але вона має 80% опіків, а це є несумісним з життям. Вона може протягнути до 2 діб, це все, що можливо зробити."

ВІДЕО ДНЯ

Нагадуємо: у понеділок в Ужгороді стався вибух газу внаслідок проколу труби під час несанкціонованих робіт електриками. Троє постраждалих госпіталізовані.

Як розповів міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов, що витік газу розпочався близько 15-ї години. Служби зреагували оперативно, втім, попри попередження, люди не залишили кафе близь аварії, відтак близько 17-ї години стався вибух. Як повідомив міський голова, кримінальну справу вже порушено, і діям всіх винних дадуть оцінку. Наразі на місці тривають роботи, а люди, яких евакуювали з місця події, вже повернулися до своїх помешкань. Тим часом городян найбільше турбує те, що внаслідок НС все місто відімкнене від газопостачання. Що ж до електроживлення, то його вже відновлюють, максимально звузивши коло аварійного відключення. Наразі ще відбувається обстеження мереж, зокрема й підвалів, на предмет скупчення газу, і як тільки його завершать, електрику буде ввімкнено. Після обстеження вночі вже відновлено живлення каналізаційно-насосних станцій, і зараз вони працюють в нормальному режимі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно