Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Автомобіль можуть стирити під час заправки

Автомобіль можуть стирити під час заправки
Оператор однієї з автозаправних станцій Виноградова зателефонував днями у райвідділ міліції і повідомив: хтось поцупив з території АЗС автомобіль їхнього клієнта. Працівники Державтоінспекції, котрі...

Оператор однієї з автозаправних станцій Виноградова зателефонував днями у райвідділ міліції і повідомив: хтось поцупив з території АЗС автомобіль їхнього клієнта. Працівники Державтоінспекції, котрі прибули невдовзі за викликом на вказане місце, з’ясували: власник автомашини ВАЗ, 42-річний житель одного із сіл району, залишив свій транспортний засіб буквально на кілька хвилин, аби розрахуватися у касі за пальне. Правда, забув вийняти ключі із замка запалювання. Саме цим і скористався невідомий зловмисник, який непомітно проникнув у салон легковика, завів і угнав його.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники ДАІ по гарячих слідах оперативно виявили розшукуваний транспортний засіб. Скориставшись допомогою очевидців, правоохоронці встановили особу викрадача і згодом його затримали. Угонщиком виявився 31-річний виноградівець. Авто доставили на штрафмайданчик. А ось подальшу долю зловмисника вирішать слідчі органи. Принагідно співробітники Державтоінспекції звертаються до усіх автовласників з проханням не залишати ключі у замку запалення та сам транспортний засіб без нагляду.

Джерело: Інтернет-видання "Панорама Мукачево"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно