Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Донька та внук розчленували бабусю і викинули в річку

Донька та внук розчленували бабусю і викинули в річку
Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками сектору карного розшуку Виноградівського РВ міліції спільно з працівниками управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області...

Проведеними оперативно-розшуковими заходами працівниками сектору карного розшуку Виноградівського РВ міліції спільно з працівниками управління карного розшуку УМВС України в Закарпатській області встановлено особу невідомої жінки, виявленої 29 липня 2011 року на березі р.Тиса. нею є мешканка с. Сасово Виноградівського району. По підозрі у скоєнні вбивства затримано її внука -14-річного мешканця с. Сасово та дочки – 38-річну мешканку того ж села.

ВІДЕО ДНЯ

Як вдалося встановити оперативникам, неповнолітній В. під час конфлікту наніс бабусі серію ударів каменем в голову, від яких вона померла. З метою приховування злочину хлопець разом зі своєю матір’ю розчленували труп і вивезли на берег річки. В ході додаткового огляду в помешканні підозрюваних вилучено пилку по дереву, господарський ніж, ковдру, кувалду. Свою вину у скоєному злочині підозрювані визнали повністю. За фактом порушено кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно