Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

“Говерла-Закарпаття” скосила “Ниву”

“Говерла-Закарпаття” скосила “Ниву”
Подаємо статтю одного з вінницьких інтернет-видань про матч "Ниви" і "Говерли-Закарпаття", у якому ужгородці перемогли з мінімальним рахунком. Футболісти вінницької «Ниви» поступилися гостям з...

Подаємо статтю одного з вінницьких інтернет-видань про матч "Ниви" і "Говерли-Закарпаття", у якому ужгородці перемогли з мінімальним рахунком.

ВІДЕО ДНЯ

Футболісти вінницької «Ниви» поступилися гостям з ужгородської «Говерли» з рахунком 0:1. Рахунок не великий, але майже протягом усього матчу воротар закарпатців стояв без роботи.

За півгодини до матчу у суботу, 13 серпня, вболівальники почали заповнювати трибуни стадіону «Локомотив». Фанати обох команд зайняли сектори за воротами, звичайні вболівальники обрали центральні трибуни. Почулося лузання насіння, матч розпочався.

Реклама

Команда з Ужгорода тільки нещодавно реорганізувалася: змінила наставника, кількох ключових гравців, президента клубу, навіть форму і назву. Адже раніше «Говерла» називалася «Закарпаттям». Амбіційний 22-річний президент клубу, Олекасандр Шуфрич, головною ціллю поставив вихід команди до прем'єр-ліги. І чотири перемоги в ужгородчан у чотирьох попередніх турах свідчать про те, що «Говерла» йде до своєї мети.

Падав від дотику

Реклама

Із перших хвилин гості почали атакувати. «Нива» спромоглася лише в середині першого тайму на більш-менш осмислений момент – Саїд Белмохтар намагався направити м'яч у дальній кут, та воротар «Говерли» врятував від голу. До речі, гра нападаючого вінницької команди викликала численні нарікання у вболівальників, які радили 19 номеру «повертатися у теплі краї».

Недолугий гол пропустила «Нива» на 35-й хвилині, коли ніким не прикритий захисник «Говерли» Євген Єлісєєв переправив подачу м'яча з кутового до воріт вінничан. Окрім закарпатської «тринадцятки», що вразив ворота, вінничан обурив «трійка» Павло Щедраков, який завалювався від кожного доторку вінницьких футболістів, а потім довго «хворів», чекаючи на візити лікарів.

Вболівальники не задоволені

Реклама

Другий тайм пройшов доволі нудно і спокійно, гострих моментів біля воріт не було. Так і закінчився матч рахунком першого тайму, невтішним для «Ниви», яка так і залишилася після п'яти турів із однією перемогою.

– Немає слів. Не було на що дивитися, – говорить вінницький вболівальник Ігор Гончарук. – Абсолютно дурний гол пропустили. Та ще й суддя весь час не помічав симуляції противників та порушення проти нас. Я не задоволений грою нашої команди.

Кіровоградський суддя Геннадій Махно дійсно судив якось незрозуміло. Іноді не помічаючи відвертих порушень, іноді реагуючи на дрібниці.

– Тяжко дуже було. І суперник був сильним, та й ми погано зіграли, – говорить після матчу нападаючий вінничан Дмитро Козьбан. – Грали хоча б як із кіровоградською «Зіркою», гадаю, все було б набагато краще. Ми не зіграли так, як треба. Будемо працювати над цим.

Поступилися по всім параметрам

– Те, що ми стали більш організовані, у нас з'явилося більше бажання грати краще – це однозначно, - говорить тренер «Говерли» Олександр Севідов. – Ми могли забити більше, але реалізація поки у нас «шкутильгає». Тим не менш, три очка є три очка.

- Результат закономірний, ми поступалися по майже всіх параметрах, - говорить головний тренер «Ниви» Олег Федорчук. – Навіть там, де ми не мали б поступатися, а саме у верховій грі. У нас багато гравців хворіло. Ми сподівалися, що це не відобразиться на грі. Але суперник домінував. Саід Белмохтар буде виходити й далі, доки Козьбан і Мартинов не стануть сильніші за нього. Гарні нападаючі не ходять просто так по вулиці, і на землі не лежать – їх треба купувати, вони коштують великих грошей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно