Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Афганістан позбувся одного з каналів євро-переправи

Афганістан позбувся одного з каналів євро-переправи
Співробітники СБ України в Закарпатській області викрили і припинили діяльність міжнародного організованого злочинного угруповання, яке незаконно переправляло громадян Афганістану до європейських...

Співробітники СБ України в Закарпатській області викрили і припинили діяльність міжнародного організованого злочинного угруповання, яке незаконно переправляло громадян Афганістану до європейських країн.

ВІДЕО ДНЯ

4 червня ц.р. в Перечинському районі співробітники Управління СБУ в Закарпатській області спільно з чопськими прикордонниками затримали двох громадян України, які намагалися незаконно переправити 4-х уродженців Афганістану (двох дорослих і двох дітей) через українсько-словацький державний кордон. Того ж дня стосовно зловмисників слідчі УСБУ в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.2. ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України, вчинене за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України.

8 червня ц.р. в одному з будинків с. Дубриничі Перечинського району співробітники СБУ виявили та затримали ще 4-х громадян Афганістану. Як з’ясувалося, нелегалів тимчасово переховував у своєму помешканні місцевий мешканець. Стосовно зловмисника слідчі УСБУ в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.2.ст.332 Кримінального кодексу України.

Реклама

12 липня ц.р. в Перечинському районі затримано ще 4-х афганців Встановлено, що спочатку їх везли автомобілем із Києва до Львова, а звідти доправляли в Закарпаття. У результаті спільних дій з Держприкордонслужбою в одному з житлових будинків Житомира співробітники СБУ затримали ще 2-х громадян Афганістану, які мали намір незаконно потрапити до ЄС.

Того ж дня вдалося вийти на організатора транснаціонального каналу нелегального переправлення мігрантів. Ним виявився уродженець Афганістану, який мав спільника – громадянина України. Обидва зловмисники затримані у Києві.

Реклама

19 липня ц.р. стосовно вихідця з Афганістану і його спільника слідчі УСБУ в Закарпатській області порушили кримінальну справу за ч.3 ст. 332 Кримінального кодексу України.

Наразі організатор транснаціонального каналу нелегального переправлення, перебуває під вартою.

Слідство триває.

Реклама

Прес-центр СБ України

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно