Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Добрі справи і молитва об’єднують людей

Добрі справи і молитва об’єднують людей
Останній день квітня закарбується на довгі роки у літописі Зарічевського жіночого монастиря на честь святої Марії Магдалини. Цього дня до обителі завітали високоповажні гості на чолі з мером міста...

Останній день квітня закарбується на довгі роки у літописі Зарічевського жіночого монастиря на честь святої Марії Магдалини. Цього дня до обителі завітали високоповажні гості на чолі з мером міста Перечин –Мирославою Гуранич. Метою паломництва було не теоретичне зацікавлення історією монастиря, а практична допомога діючій обителі від Перечинщини.

ВІДЕО ДНЯ

Зарічевський монастир хоч і наймолодший у краї лемків Закарпаття, однак його розбудова і поступове налагоджене монаше життя просто вражають. У красивий суботній день мер Перечина з низкою посадовців долучилися до благоустрою монастиря. Самі копали, садили і прибирали територію обителі. Допомагали у висадці дерев, тощо. В кінці робочого дня від лиця священнослужителів та сестер обителі настоятельниця монастиря, ігуменя Варвара щиро подякувала всім присутнім за чергову добру справу, яка стала реальним проявом милосердя і доброчинності. Наймолодша обитель Мукачівської Православної єпархії стає справжнім джерелом зміни свідомості для багатьох людей, які приходять сюди. Останнім часом до монастиря все частіше приходять паломники для того, щоб помолитися і для добрих справ. Останні, так потрібні у наш непростий час, де бракує ласки, милосердя, поваги, толерантності і любові до Бога.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівської Православної єпархії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно