Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Рахівщині відремонтували лікарню

На Рахівщині відремонтували лікарню
Голова Рахівської райдержадміністрації Дмитро Андріюк, начальник відділу охорони здоров'я райдержадміністрації Павло Брехлічук та головний лікар районної лікарні Іван Біляк проаналізували стан...

Голова Рахівської райдержадміністрації Дмитро Андріюк, начальник відділу охорони здоров'я райдержадміністрації Павло Брехлічук та головний лікар районної лікарні Іван Біляк проаналізували стан проведення ремонтних робіт у Рахівській районній лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

За словами Павла Брехлічука, у районній лікарні проведено капітальні ремонти на суму 758.9 тис.грн. Зроблено реконструкцію неврологічного відділення, вартість якої складає 98.3 тис.грн.

Власними силами зроблено ремонт адміністративної будівлі, моргу, терапевтичного та інфекційного відділень, огорожі районної лікарні, для чого закуплено будівельних і господарських матеріалів на суму 410.0 тис.грн. Проведено поточні ремонти приміщень та обладнання на суму 167.7 тис.грн. На даний час проводиться ремонт поліклінічного та гінекологічного відділень.

Реклама

Медики також поділились планами щодо благоустрою та озеленення території, яка належить районній лікарні, реконструкції котлів та системи опалення, оскільки вони вже дуже застарілі. Однак, на все це потрібні кошти, а їх не вистачає.

Підводячи підсумки зустрічі, Дмитро Андріюк пообіцяв, що у межах своєї компетенції, буде сприяти у вирішенні проблемних питань.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили з Рахівської РДА.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно