Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У спорткомплексі УжНУ відбулися змагання з бадмінтону

Нещодавно в спорткомплексі УжНУ, в рамках загальноуніверситетської Спартакіади, відбулися змагання з бадмінтону серед професорсько-викладацького складу та працівників університету. У змаганнях взяли...

Нещодавно в спорткомплексі УжНУ, в рамках загальноуніверситетської Спартакіади, відбулися змагання з бадмінтону серед професорсько-викладацького складу та працівників університету. У змаганнях взяли участь 10 факультетів.

ВІДЕО ДНЯ

У особистих змаганнях серед жінок перемогу здобула доцент кафедри теорії і методики фізичного виховання факультету фізичного виховання і спорту Бондарчук Н.Я., другу сходинку зайняла доцент кафедри словацької філології філологічного факультету Хома О.Л., а третє місце — методист деканату економічного факультету Новак Н.М.

У особистих змаганнях серед чоловіків перемогу здобув ст. викладач кафедри теорії і методики фізичного виховання факультету ФВС Ковач Ш.А., друге місце виборов інженер кафедри неорганічної хімії хімічного факультету Севрюков Д.В., третє місце — ст. викладач кафедри туризму географічного факультету Кілару Т.Г. .

Реклама

В командному заліку на перше місце вийшов факультет фізичного виховання і спорту, на друге місце — хімічний факультет. Третє місце займає команда юридичного факультету, четверте — економісти.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі УжНУ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно