Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На під’їзді до українсько-словацького кордону утворились черги з близько 200 вантажівок

На під’їзді до українсько-словацького кордону утворились черги з близько 200 вантажівок

На під’їзді до українсько-словацького кордону утворились черги з близько 200 вантажівок
Після новорічних та різдвяних свят на під'їзді до українсько-словацького кордону утворились черги з близько 200 вантажівок, загалом - російських перевізників. Причина такого різкого напливу...

Після новорічних та різдвяних свят на під'їзді до українсько-словацького кордону утворились черги з близько 200 вантажівок, загалом - російських перевізників.

ВІДЕО ДНЯ

Причина такого різкого напливу вантажних транспортних засобів у бік Словаччини в тому, що в Асоціації міжнародних автомобільних перевезень тимчасово відсутні дозволи на переміщення вантажів з Росії по території Польщі. Тому більшість перевізників обрали для перетину кордону саме пункт пропуску «Ужгород-Вишнє Немецьке».

У середу (26.01.2011) під час офіційної зустрічі керівництва Чопської та Михайловецької митниць з нагоди Міжнародного Дня митника, обидві сторони запевнили представників ЗМІ, що ще на попередніх нещодавніх зустрічах досягли домовленостей про збільшення кількості митного оформлення вантажівок із 100 до 200 за добу в обидва напрямки.

Реклама

За словами заступника начальника Михаловецької митниці (Словаччина) Мілана Качуріка, ситуація із чергами аналогічна як на словацькій, так і на українській стороні. Для того, щоб зменшити черги, митники задіяли у пункті пропуску «Вишнє Немецьке» додаткову техніку і персонал.

Що стосується потужностей вантажного міжнародного пункту пропуску «Ужгород», то наразі його пропускна спроможність сягає 200-300 вантажівок. Чопські митники докладають максимум зусиль, аби сприяти швидкому оформленню всіх без винятку автомобілів.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Чопської митниці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно