Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Серед випускників першого випуску Вищої політичної школи четверо закарпатців

Серед випускників першого випуску Вищої політичної школи четверо закарпатців

Серед випускників першого випуску Вищої політичної школи четверо закарпатців
23 січня відбувся перший випуск Вищої політичної школи (ВПШ) – проекту ГО «Центру політичних студій і аналітики», який тривав протягом 2010 – 2011 років та дозволив підготувати 30 професійних...

23 січня відбувся перший випуск Вищої політичної школи (ВПШ) – проекту ГО «Центру політичних студій і аналітики», який тривав протягом 2010 – 2011 років та дозволив підготувати 30 професійних менеджерів громадської діяльності і більше сотні активістів третього сектору.

ВІДЕО ДНЯ

«Вища політична школа» була організована у 2010 році ГО «Центр політичних студій та аналітики» спільно з партнерами, а саме Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні, Представництвом фонду Фрідріха Науманна в Центральній та Східній Європі, «Центром Європейського навчання та тренінгу» та Благодійним Фондом Богдана Гаврилишина.

Цільовою групою проекту є молоді лідери, які займаються активною громадською або політичною діяльністю в регіонах та мають бажання підвищити рівень своїх знань та практичних вмінь. Обов'язкова умова до учасників – вік не менше 20, але не більше 25 років. Тобто проект «ВПШ» працює «на перспективу».

Реклама

У 2010-11 рр. учасниками проекту стало 140 учасників, котрі були відібрані на початку року з понад 600 заявників. Закарпаття на школі представляли Віктор Пристая, м.Ужгород, Катерина Шимоняк, м.Рахів, Ольга Рогач, Хустський район та Таїсія Криворучко, м.Ужгород.

В рамках проекту для кожної з фіксованих груп була проведена серія із трьох семінарів. Кращі випускники чотирьох груп були відібрані для участі у фінальному тренінгу в Києві, мета якого дати учасників знання щодо методології про організацію та проведення подібних тренінгів для громадських організацій та молоді в регіонах країни. Тепер випускники зможуть на практиці втілити отримані знання в реалізації конкретних проектів та тренінгів.

Реклама

Фінальний тренінг відбувся за підтримки Фонду Богдана Гаврилишина за участі таких тренерів як Ростислав Павленко (директор програм школи політичної аналітики при Києво-Могилянській академії), Сергій Дацюк (незалежний експерт), Світлана Заліщук (Координатор кампанії «Новий Громадянин»), Олександр Солонтай (Інститут Політичої Освіти), Вікторія Сюмар (Інститут масової інформації), Роман Кобець (незалежний аналітик), Ольга Шалайська (експерт з PR технологій), Ігор Сущенко (ГО «Спікер»). Також з учасниками протягом року працював Андрій Шекета, громадський діяч з Закарпаття.

Цього року, 1 лютого Центр політичних студій та аналітики планує оголосити про новий набір до Вищої політичної школи за курсом «Нові принципи лідерства», в якому зможуть взяти участь всі бажаючі.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі ГО «Центр політичних студій та аналітики».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно