Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Весь Ужгород перетворився в суцільну льодову ковзанку

Втомлені цілковитою бездіяльністю С.Ратушняка у комунальній царині, ужгородці повторно привели до влади потомственого і досвідченого комунальника В.Погорєлова, небезпідставно сподіваючись на те, що...

Втомлені цілковитою бездіяльністю С.Ратушняка у комунальній царині, ужгородці повторно привели до влади потомственого і досвідченого комунальника В.Погорєлова, небезпідставно сподіваючись на те, що його друга каденція ознаменується масовим асфальтуванням добитих доріг, підмітанням засмічених тротуарів, впорядкуванням занедбаних скверів.

ВІДЕО ДНЯ

І справді, у перші тижні його правління на вулиці міста неначе з місць секретної дислокації висипала ціла армія людей у помаранчевих та салатових жилетах, озброєна березовими віниками та совковими лопатами. На підтримку комунальній піхоті грізно посунула і важка техніка: грейдери, трактори, самоскиди, котки. Та ба – недовго музика ця грала! Перший же серйозний снігопад ужгородські комунальники традиційно проспали. Упродовж усієї минулої неділі вірники всіх конфесій боязко прошкували до своїх храмів по Корзо, долаючи снігові замети, молоді мами на набережній Незалежності безуспішно силкувалися зрушити з місця дитячі коляски, маршрутки на пл. Корятовича випускали пасажирів прямісінько у снігові кучугури. Про тротуари і пішаки у спальних районах та стан міських доріг взагалі мова не йде. Невже В.Погорєлову вистачило снаги лише на те, аби вимести з мерії дух Ратушняка, а у самому місті все залишиться без змін?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно