Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Новообраний мер Ужгорода Віктор Погорєлов уже роздає портфелі

Новообраний мер Ужгорода Віктор Погорєлов уже роздає портфелі

Новообраний мер Ужгорода Віктор Погорєлов уже роздає портфелі
У штабі кандидата в мери Ужгорода Віктора Погорєлова завершилося святкування з нагоди перемоги на виборах. Також на завершальній стадії - формування керівного складу міськвиконкому. Як стало...

У штабі кандидата в мери Ужгорода Віктора Погорєлова завершилося святкування з нагоди перемоги на виборах. Також на завершальній стадії - формування керівного складу міськвиконкому.

ВІДЕО ДНЯ

Як стало відомо з достовірних джерел, першим заступником Погорєлова стане ЄЦівець Віктор Трикур, який наразі є депутатом Закарпатської облради та директором Агенції з залучення іноземних інвестицій.

Заступником міського голови запропоновано стати Володимиру Фленько, який вже працював разом із Віктором Погорєловим та який брав активну участь у виборчій кампанії Погорєлова.

Реклама

Ще одну посаду заступника мера Ужгорода Погорєлов запропонував регіоналу Юрію Бєлякову. Обох політиків об’єднують давні дружні стосунки. Крім того, очевидно, Погорєлов розраховує таким чином наблизити до себе кількох новообраних депутатів-представників Партії регіонів (або ж розколоти фракцію).

Щодо останньої – третьої, посади заступника міського голови, то остаточного рішення Погорєлов ще не прийняв. Розглядаються кілька варіантів. Серед претендентів – новоспечені міські депутати від ЄЦа Іван Волошин та Маргарита Мощак, а також Ален Панов, який уже працював на цій посаді в Погорєлова.

Реклама

Найголовніша ж інтрига - у питанні щодо того, хто стане секретарем Ужгородського міськради. На 99% її обійме… журналіст, головний редактор газети «Місцевий час» Віктор Щадей, якому Погорєлов-старший зобов’язаний перемогою на виборах. Водночас, джерело в оточенні Віктора Погорєлова зізналося, що є сили, які лобіюють на цю посаду Павла Чучку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно