Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді розпочала роботу незвичайна «Арт-галерея»

В Ужгороді розпочала роботу незвичайна «Арт-галерея»
Днями в Ужгороді розпочала роботу незвичайна «Арт-галерея». Від інших подібних закладів її відрізняє місце розташування – вона розташована у приміщенні комерційного банку. Річ в тім, що в...

Днями в Ужгороді розпочала роботу незвичайна «Арт-галерея». Від інших подібних закладів її відрізняє місце розташування – вона розташована у приміщенні комерційного банку.

ВІДЕО ДНЯ

Річ в тім, що в Ужгороді, на пр. Свобод, 2 вже багато років діє "Рамочна майстерня", а з цього року поряд розпочав свою діяльність "А-Банк". У результаті, сусідство переросло у співпрацю. За словами співвласників майстерні Михайла Косачевича та Володимира Драгули, у мистецькому середовищі Закарпаття є чимало цікавих і самобутніх, талановитих митців, і чим більше у них буде можливості показати широкому загалу своє мистецтво – тим краще.

Інна Конар, керівник Закарпатського відділення банку зауважила, що ідея поєднання мистецтва та фінансової установи є досить революційна для українського загалу, однак таке поєднання багато в чому є корисним: клієнти банку матимуть змогу познайомитися з роботами сучасних закарпатських митців (вже відомих, та тих що лише роблять перші кроки), останні ж відтепер матимуть додаткову можливість презентувати свої твори.

Реклама

Наразі в галереї представлені роботи Олександра Громова та Петра Шолтеса. Охочі можуть помилуватися краєвидами Ужгорода, пейзажами та інтер'єрами, в яких кожен може знайти своє, досить відоме, або навпаки, взагалі невідоме, потаємне та загадкове "обличчя" міста, поглянути на різноманітність оточуючого світу у інтерпретації митців, які в своїх творах змушують нас по новому поглянути на, здавалося б, прості речі.

Згодом в галереї буде репрезентовано мистецтво вишивки та роботи ужгородських фотохудожників. Планується провести й виставку під загальною назвою "Три обличчя Ужгорода", яка буде присвячена Дню міста.

Джерело: Газета "Неділя"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно