Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці скаржаться на порушення громадського спокою

Закарпатці скаржаться на порушення громадського спокою
Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі ГУМВС України в Закарпатській області, про порушення громадського спокою, шахрайство, невиплату зарплати розповідали закарпатці,...

Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі ГУМВС України в Закарпатській області, про порушення громадського спокою, шахрайство, невиплату зарплати розповідали закарпатці, телефонуючи, на гарячу лінію «Соціальний контактний центр». Питання у 2-му кварталі ц.р. до цієї урядової установи з нашого краю надходили найрізноманітніші і найбільше їх, майже третина – з Хустщини.

ВІДЕО ДНЯ

Закарпатці скаржаться на порушення громадського спокоюМожливо, не в останню чергу це пов’язано із зміною керівництва міліції цього району. Зокрема, від жителя райцентру ще в минулому році викрали мобільник. За допомогою техзасобів його пропажу міліціонери знайшли, хоча ланцюжок виявився довгим: злодій скинув крадене юному 18-річному хустянину, той продав іншому. Оператвиники вийшли і затримали зловмисника, якому тепер доведеться відповідати за скоєне. Після відповідних процедур телефон повернуть власникові.

Звернувся на урядову гарячу лінію і ще один житель приміського із райцентром хустського села, який потерпів від злодіїв минулого року. Скористалася такою нагодою навіть жителька Львівщини, від якої пошкодили майно, коли вона перебувала у с. Горінчево.

Реклама

Чимало незручностей зазнають громадяни, які мешкають неподалік розважальних закладів. У нічну пору там нерідко шумлять, горланять, виникають сварки чин навіть бійки. З цього приводу на «Соціальний контактний центр» телефонували з смт. Тересва Тячівського району та обласного центру.

З іншого тячівського села звернулася жінка, яка запідозрила банківських працівників у шахрайстві з коштами батька, який нещодавно помер. З Міжгірщини надійшло звернення про вже традиційні конфлікти із-за земельних наділів. А ще від одної горянки восени минулого року на обійсті згоріла року згоріла господарська прибудова. Жінка підозрює у підпалі односільчанина. Один з ужгородців поскаржився про невиплату належної йому зарплати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно