Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Тисячі мукачівських квартир залишились без кабельного телебачення

Тисячі мукачівських квартир залишились без кабельного телебачення

Тисячі мукачівських квартир залишились без кабельного телебачення
Під час сьогоднішньої сесії Мукачівської міської ради у залу засідань разом зі знімальними групами увійшов голова ТОВ "МТКС" Василь Пачко. До міських обранців підприємець завітав з вимогою з'ясувати...

Під час сьогоднішньої сесії Мукачівської міської ради у залу засідань разом зі знімальними групами увійшов голова ТОВ "МТКС" Василь Пачко. До міських обранців підприємець завітав з вимогою з'ясувати конфлікт, що стався між телекомунікаційним оператором та ТОВ "І.Т.В. Сервіс". Василь Пачко у виступі сказав, що останні вимагають від оператора кабельного телебачення плату за кабеля, які належать "телевізійникам". Як наслідок, за словами бізнесмена, комунальне підприємство почало відрізати дроти, через що близько тисячі абонентів перестали отримувати послугу.

ВІДЕО ДНЯ

"Натомість клієнтам оператора кабельного телебачення телефонують невідомі з пропозицією придбати супутникові антени, оскільки, за їх словами, ми є банкротами, які вже не відновлять трансляцію пакетованих каналів", - мовив Василь Пачко.

Як повідомив підприємець, підприємство планувало укласти договір із "Закарпаттяобленерго", однак останні відповіли, що у Мукачеві обслуговуванням багатоквартирних будинків займається саме "І.Т.В. Сервіс". До слова, він зауважив, що за електропостачання компанія вчасно сплачувала кошти і не має жодних боргів.

Реклама

Опісля слово взяв перший заступник Мукачівського міського голови, який доручив управлінню міського господарства відновити на період зимових свят трансляцію телеканалів. Начальник управління міського господарства Мукачівського міськвиконкому Віталій Гільтайчук зазначив, що вже створена комісія, яка буде розслідувати конфлікт двох суб'єтів господарювання. Працюватиме комісія планує протягом майбутнього тижня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно