Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді стартувала обласна Спартакіада серед місцевих депутатів (ФОТО)

В Ужгороді стартувала обласна Спартакіада серед місцевих депутатів (ФОТО)

В Ужгороді стартувала обласна Спартакіада серед місцевих депутатів (ФОТО)
Сьогодні, в Ужгороді відбулися змагання обласної Спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських рад. У спортивних змаганнях беруть участь 15 команд з районів та міст області, сформованих...

Сьогодні, в Ужгороді відбулися змагання обласної Спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських рад.

ВІДЕО ДНЯ

У спортивних змаганнях беруть участь 15 команд з районів та міст області, сформованих із депутатів різних рівнів краю. Змагання відбуваються з таких видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки . Участь у змаганнях візьмуть понад 200 депутатів різних рівнів, сільські та міські голови, - інформує прес-служба Закарпатської облради.

Офіційне дійство розпочалось з шикування команд на парад та звуків маршу.

Реклама

Відкрив свято з привітаннями та побажаннями перемог голова оргкомітету обласної Спартакіади, голова облради Володимир Чубірко.

«Щиро вдячний всім, хто вирішив прийняти участь у Спартакіаді. Завдяки таким заходам налагоджуються контакти між народними обранцями різних рад. Важливі змагання, адже в червні ми будемо приймати Всеукраїнські змагання, і нам треба сформувати потужні збірну області. Радий, що серед депутатів є чимало спортсменів, людей, які живуть ним і підтримують галузь», - зазначив Володимир Чубірко.

Реклама

Привітав учасників змагання і начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман.

Головний суддя, майстер спорту Анатолій Плеханов оголосив програму змагань і запросив команди до місць проведення суперництва.

Опісля, на спортивних майданчиках стадіону «Авангард», «Буревісник» і завирували спортивні пристрасті. Особливо багато уболівальників зібрали команди з міні-футболу. Дійство було яскравим і насиченим. Шанувальники насолоджувались кожною хвилиною гри. Гравці на своєму рівні хотіли показати красивий футбол і, звісно, зіграти на результат. Були цікаві комбінації, навіть атаки. У цілому всі матчі були досить видовищними.

Реклама

Вже з 9 по 13 червня в Ужгороді вперше відбудеться Всеукраїнська спартакіада депутатів різних рівнів. Участь у заході підтвердило 14 команд обласних рад, а це понад 300 осіб, які змагатимуться у п'яти видах спорту:футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки згідно з чинними правилами змагань, затвердженими федераціями з цих видів спорту.

В Ужгороді стартувала обласна Спартакіада серед місцевих депутатів (ФОТО) – 01
В Ужгороді стартувала обласна Спартакіада серед місцевих депутатів (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно