Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Найрозумніші школярі Ужгорода пішли на канікули з подарунками

Найрозумніші школярі Ужгорода пішли на канікули з подарунками

Найрозумніші школярі Ужгорода пішли на канікули з подарунками
Сьогодні, 21 травня, в приміщенні Ужгородської міської ради нагородили переможців міської оліпіади серед учнів четвертих класів. Офіційний захід відкрив міський голова Віктор Погорєлов, який...

Сьогодні, 21 травня, в приміщенні Ужгородської міської ради нагородили переможців міської оліпіади серед учнів четвертих класів.

ВІДЕО ДНЯ

Офіційний захід відкрив міський голова Віктор Погорєлов, який привітав дітей з високими результатами, які вони показали на змаганнях.

«Приємно, що ми зібралися з такого хорошого приводу. Тішить те, що в нашому місті так багато розумних дітей. Бажаю, щоб у вас перемоги були кожного року. Щоб ми, старші бачили, що ви кращі за нас. Щоб на Ужгород рівнялася вся Україна. Приємно, що попри складну ситуацію школи в нашому місті не закриваються, а навпаки ремонтуються, розвиваються. За це хочу подякувати депутатському корпусу, Ользі Травіній, Оксані Бабунич», – наголосив керівник міста.

Реклама

13 березня в ужгородській школі № 3 відбулася олімпіада з чотирьох предметів. В ній взяли участь: з української мови – 51 учень, з математики – 48, з природознавства – 40 та 50 з англійської мови.

Грамотами управління освіти Ужгородської міської ради та цінними подарунками нагороджено: за перше місце в олімпіаді з української мови – ученицю НВК «Престиж» Вікторію Бортейчук, за «золото» з математики – ученицю школи № 10 Даніелу Лукшу, з природознавства – ученицю НВК «Пролісок» Вікторію Біркович та за перше місце з англійської – учня НВК «Пролісок» Масима Мандзюка.

Реклама

Також відзнаки та подарунки отримали по двоє діток, які зайняли друге місце з кожної дисципліни та по троє за третє.

Відзначили і наймолодшого учасника олімпіади – Мартіна Лешка, який мірявся знаннями із чотирикласниками в той час, як сам цього року завершив третій.

«У вас вдалий старт, нехай майбутній шлях буде не менш успішним. Ми хочемо вами пишатися і ми будемо це робити. Хочу подякувати батькам та педагогам за пророблену роботу», – наголосила начальник управління освіти Ужгородської міської ради Оксана Бабунич.

Реклама

Заступник міського голови, куратор питань освіти Ольга Травіна побажала дітям гарно відпочити на канікулах, щоб з новими силами взятися за навчання в наступному році.

Насамкінець діти зробили спільне фото.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно