Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • "Двіж по-ужгородськи": в Боздоському парку відбудеться нове дійство від "Street Workout Uzhgrod"

"Двіж по-ужгородськи": в Боздоському парку відбудеться нове дійство від "Street Workout Uzhgrod"

"Двіж по-ужгородськи": в Боздоському парку відбудеться нове дійство від "Street Workout Uzhgrod"
Цієї п’ятниці в Боздоському парку відбудеться нове дійство від «Street Workout Uzhgrod». Напередодні виступу журналістам пощастило поспілкуватися з одним із його організаторів – Владиславом...

Цієї п’ятниці в Боздоському парку відбудеться нове дійство від «Street Workout Uzhgrod». Напередодні виступу журналістам пощастило поспілкуватися з одним із його організаторів – Владиславом Рущаком.

ВІДЕО ДНЯ

-Владиславе, розкажіть, як виникла така ідея – провести шоу в парку? Хто допомагав Вам у втіленні цього проекту?- Це була спільна ідея команди «SW Uzh», яка сформувалася ще на початку цього року. Ініціатором заходу разом зі мною став Леонід Самсонов. Ну та ідея- ідеєю, а без допомоги зі сторони зараз дуже важко втілити навіть самі шляхетні мрії. В цьому питанні нас дуже підтримують Євген Молнар та Андрій Зацаринний. Адже на власному досвіді знають, як зараз спорт потрібен молоді ( Євген є Президентом «Ужгородської Федерації Єдиноборств»). Тож, вони взагалі прикладають багато зусиль для розвитку спорту на Закарпатті, а тут ще й ми зі своїми ідеями та проблемами, яких і так через край (сміється). Одним словом, ми дуже вдячні цим людям.

Взагалі, в нашій команді проводимо відкриті обговорення щодо виступів. Кожен, хто прийматиме участь, висловлює свою думку: як має проходити виступ, у якому стилі, які елементи потрібно показати, під яку музику тощо.

Реклама

- Як давно Ви займаєтесь воркаутом та чому обрали саме цей вид спорту для себе?

- Займаюся я з 2011 року. Спочатку побачив, як займаються старші хлопці, як вони досягають успіхів. Ну то вже й сам «загорівся». А коли вже почав займатися, то зрозумів, що це-моє. У воркауті я маю можливість само реалізовуватися як у фізичному, так і в організаторському плані.

Реклама

- Що дає воркаут спортсмену? Які риси розвиває?

- Цей вид спорту розвиває силу, витривалість та мускулатуру. Тут вчишся робити справу до кінця. Просто соромно стає, коли поряд із тобою стає хлопчина і виконує якийсь складний елемент. І тут вже «накриває» спортивна злість: не заспокоюся, доки сам не зроблю!

- Скільки людей зараз у Вашій групі та де проходять заняття?

Реклама

- На сьогодні у нас 33 учасники, які тренуються у різних спортзалах, в тому числі в ПАДІЮНі . Є також для занять вуличний майданчик на території шостого училища. Це єдиний в місті спеціально обладнаний для занять воркаутом майданчик ( до речі, він був зведений саме завдяки зусиллям тих самих Євгена Молнара та Андрія Зацаринного, про яких я вже розказував).

- Чи є в Вашому колективі дівчата?

- Ні, в нас займаються лише хлопці. Та і взагалі, воркаут вважається більш чоловічим видом спорту.

- Ну і наприкінці хотілося б трохи більше дізнатися про особливості саме цього виступу. Чим здивуєте публіку?

- Звичайно, запрошую на перший «Двіж по-ужгородськи»! Впевнено можу сказати, що такого формату події Ужгород ще не бачив!

На гостей чекають цікаві конкурси з розіграшем цінних призів від наших спонсорів. Звичайно ж, виступ команди «Street Workout Uzhgorod» та наших гостей. Все це у супроводі драйвової музики. Ну а під кінець – перше в нашому місті відкрите «Open Air Party»!

Нагадаю: захід абсолютно безкоштовний.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно