Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгород прийматиме всеукраїнську Спартакіаду серед депутатів різних рівнів

Ужгород прийматиме всеукраїнську Спартакіаду серед депутатів різних рівнів

Ужгород прийматиме всеукраїнську Спартакіаду серед депутатів різних рівнів
Учора, 15 травня голова облради Володимир Чубірко провів робочу нараду з представниками Оргкомітету щодо підготовки та проведення фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів...

Учора, 15 травня голова облради Володимир Чубірко провів робочу нараду з представниками Оргкомітету щодо підготовки та проведення фінальної частини ІV Всеукраїнської спартакіади серед депутатів Верховної Ради України, Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад, яка запланована на 9-13 червня ц.р. у м. Ужгороді.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив директор Спартакіади, секретар Оргкомітету Микола Жирний, на сьогодні участь у заході підтвердило 14 команд обласних рад, а це понад 300 осіб, які змагатимуться з п'яти видів спорту: футбол, волейбол, теніс настільний, шахи, шашки згідно з чинними правилами змагань, затвердженими федераціями з цих видів спорту, - зазначили у прес-службі Закарпатської облради.

Оргкомітет уже ознайомився з усіма спортивними об'єктами Ужгорода, де проводитимуться змагання. За словами Миколи Жирного, Закарпаття готове прийняти такий важливий всеукраїнський захід.

Реклама

Тож на нинішній нараді було детально обговорено організаційні питання, зокрема, комфортні умови проведення Спартакіади, проживання і харчування всіх учасників.

- Ми – одна країна від Заходу до Сходу, то ж і в спорті маємо бути єдиною родиною,- наголосив Володимир Чубірко і запропонував докласти максимум зусиль, аби всі обласні ради долучились до спартакіади. Це чудовий захід і дуже важливо, що він з року в рік відбувається. Адже спорт не тільки зміцнює здоров'я його учасників, підсилює прагнення до перемоги, а й зближує людей, у даному випадку – представників органів місцевого самоврядування України, розвиває відповідальність перед іншими та додає сил і бажання перемагати, налагоджувати діалог, контакти. «На жаль, сьогодні нас зблизила війна, але разом ми переможемо і Україна стане сильною державою і все в нас буде добре», - мовив Володимир Чубірко. Та запропонував включити в програму перебування самоврядних спортсменів екскурсії містом.

Реклама

За словами учасників наради, на спартакіаду прибуде міністр Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, а також представники Комітету Верховної Ради України з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму.

У нараді взяли участь заступник керуючого виконавчим апаратом облради Ганна Глухова, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Денис Ман та інші.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно