Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді "замінували" школу №7 (ФОТО)

В Ужгороді "замінували" школу №7 (ФОТО)
Учора на телефон 102 Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на подвір′ї Ужгородської ЗОШ №7 знайдено підозрілий пакунок. На місце пригоди негайно прибули рятувальники та...

Учора на телефон 102 Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на подвір′ї Ужгородської ЗОШ №7 знайдено підозрілий пакунок. На місце пригоди негайно прибули рятувальники та слідчо-оперативна група.

ВІДЕО ДНЯ

У школі було проведено евакуацію. Фахівці-вибухотехніки ДНСНС та кінолог із службовим собакою обстежили шкільні приміщення. На щастя, нічого вибухонебезпечного не знайдено, - констатують у СЗГ УМВС України у Закарпатській області.

У такий спосіб правоохоронці спільно з освітянами міста та «надзвичайниками» проводили навчання з метою попередження випадків травмування та загибелі дітей у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Реклама

Після завершення навчань старший оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей підполковник Андрій Курта та працівники міськрайонного відділу з надзвичайних ситуацій провели навчальну лекцію школярам і педагогам школи. Гості розповіли алгоритм дій в разі виявлення вибухонебезпечних або підозрілих предметів. Було також продемонстровано відповідний відеофільм.

Як наголосив підполковник Курта, такі заходи будуть проводитися й надалі в усіх навчальних закладах області. Адже йдеться про безпеку наших дітей.

Реклама
В Ужгороді "замінували" школу №7 (ФОТО) – 01
В Ужгороді "замінували" школу №7 (ФОТО) – 02
В Ужгороді "замінували" школу №7 (ФОТО) – 03
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно