Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В обласному центрі пройде незвичний "Гонги-фест"

В обласному центрі пройде незвичний "Гонги-фест"
Уже в перший же день зачарує ужгородців та гостей міста відомий литовський гонг-майстер Віреніус Андріяускас. Він гратиме для усіх охочих під відкритим небом на площі Театральній. Загалом, як...

Уже в перший же день зачарує ужгородців та гостей міста відомий литовський гонг-майстер Віреніус Андріяускас. Він гратиме для усіх охочих під відкритим небом на площі Театральній. Загалом, як стверджують організатори, його віртуозна гра є ключовим стрижнем програми. Майстер імпровізацій зіграє на загал та представить ужгородцям унікальні музичні інструменти, глибиною звучання яких глядачі зможуть насолодитися під час заходів фестивалю.

ВІДЕО ДНЯ

Усі охочі отримати незвичайний досвід і зануритись в дивовижний музичний світ співаючих тібетських чаш, коші, калімба, драм, варган та інших етнічних інструментів, відпочити тілом і душею можуть взяти участь у заході. Для цього, як стверджує одна з організаторок Вікторія Надь, не потрібна спеціальна підготовка. “Усе, що повинна взяти з собою людина, яка захоче відвідати наші закриті заняття — це килимок і ковдру. А от відпочинок, розслаблення, хороший настрій і купу нових емоцій ми гарантуємо”, — зазначила Вікторія.

За словами дівчини, на батьківщині Віреніуса впродовж останніх кількох років проводять цікаві заходи: ночі гонгів. В таку ніч разом збираються більше сотні людей зі своїми килимками та спальними мішками. Усю ніч вони проводять, відпочиваючи на свіжому повітрі під звуки цих неймовірних середньовічних музичних інструментів. А от в Ужгороді такий захід проводитиметься вперше.

Реклама

Програма фестивалю:

21 травня (четвер), 19:00 - звучання гонгів на пл.Театральній.

Реклама

22 травня (п'ятниця), 19:30-21:00 - розслаблення під м'яке звучання співаючих чаш. Місце проведення - зал в Будинку Культури на вул.Руській, 3. З собою бажано мати - килимок і ковдру. Вхід - 70 грн (60 грн. передпродаж).

23 травня (субота), 12:00 - фестиваль-ярмарок на пл. ім.Фенціка (біля Філармонії). Тут Вас чекає майстер-клас гри на етнічних інструментах, продаж інструментів. А також, ярмарок виробів з Індії та Непалу: одяг, прикраси, спеції, солодощі і т.д.

У ярмарку візьмуть участь наші місцеві майстри hand-made виробів. А також у вас буде можливість скуштувати смачний чай та солодощі!

Реклама

23 травня (субота), 19:00-20:30 - розслаблення під звуки гонгів. Місце проведення - зал в Будинку Культури на вул.Руській, 3. З собою бажано мати - килимок і ковдру. Вхід - 70 грн (60 грн. передпродаж).

24 травня (неділя), 09:00 - ранкова йога і йога-нідра під звуки гонгів і співаючих тибетських чаш. Місце проведення - зал в Будинку Культури за вул.Руська, 3. З собою бажано мати килимок і ковдру. Вхід - 70 грн (60 грн передпродаж).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно