Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодь Ужгорода навчали планувати сім’ю (ВІДЕО)

Молодь Ужгорода навчали планувати сім’ю (ВІДЕО)
Сьогодні, 13 травня, на площі Театральній в Ужгороді відбулась акція «Усвідомлене батьківство – щаслива сім’я», під час якої молодим людям роз’яснювали, як правильно планувати майбутнє сімейне...

Сьогодні, 13 травня, на площі Театральній в Ужгороді відбулась акція «Усвідомлене батьківство – щаслива сім’я», під час якої молодим людям роз’яснювали, як правильно планувати майбутнє сімейне життя.

ВІДЕО ДНЯ

Акція в Ужгороді була приурочена до всеукраїнського тижня планування сім’ї. Зустрітися просто неба з молодими ужгородцями прийшли психологи, лікарі, соціальні працівники та активісти, які займаються пропагандою здорового способу життя. Вони розповіли молодим людям про загрозу статевих захворювань та протидію їх поширенню, про розумне планування сім’ї і вагітності, виховання дітей, шкоду від вживання наркотичних засобів тощо.

«Під час цієї акції ми хочемо переконати молодь та юнацтво у тому, що своє життя потрібно розплановувати і здоровий спосіб життя дуже важливий. Дуже приємно, що молодь не відкидає наші поради, а дослуховується до них», – зауважила співорганізаторка акції, голова ГО «Амазонки Закарпаття» Наталія Шаульська.

Реклама

Під час спілкування з молоддю було проведено вікторину на тему здорового способу життя, причому відповіді учасників коментували фахівці, які давали кваліфіковане роз’яснення окремих питань.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно