Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські правоохоронці активно провідують переселенців з Донбасу

Закарпатські правоохоронці активно провідують переселенців з Донбасу

Закарпатські правоохоронці активно провідують переселенців з Донбасу
Закарпатський край й надалі гостинно приймає вимушених переселенців зі сходу нашої країни, які опинилися в епіцентрі буремних подій та були змушені покинути свої домівки у пошуках мирного й...

Закарпатський край й надалі гостинно приймає вимушених переселенців зі сходу нашої країни, які опинилися в епіцентрі буремних подій та були змушені покинути свої домівки у пошуках мирного й спокійного життя в інших безпечних регіонах нашої держави.

ВІДЕО ДНЯ

Наші краяни об’єднують свої зусилля для допомоги у життєзабезпеченні людям зі Сходу. Ужгородські міліціонери не стали винятком і долучилися до цієї загальногромадської допомоги.

Правоохоронці, навідуючись до кожної такої родини, переймаються їхнім дозвіллям, спілкуються з ними, з’ясовують, чим можуть стати у нагоді. Надають їм посильну допомогу. Адже піклування й небайдужість до долі наших співгромадян зі Сходу - це в першу чергу прояв людяності міліціонерів.

Реклама

От і днями дільничні інспектори міліції провідали наших східних гостей, які проживають в одному з готелів обласного центру.

Одна з переселенок, молода мама пані Марина, розповіла, що в готелі проживає з двома малолітніми доньками та 59-річною мамою. В Ужгород приїхала десять місяців тому з Луганська, адже змушена була покинути своє рідне місто через війну. Зізнається, що на Закарпатті їй дуже подобається. Люди тут доброзичливі, турботливі, а головне - немає війни й вони почуваються в безпеці.

Реклама

Інша переселенка, пані Анджела, теж приїхала з Луганська кілька місяців тому. Зараз знаходиться у декретній відпустці по догляду за 8-місячним сином. Її чоловік залишився вдома й захищає рідну землю – він є учасником АТО.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно