Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські в’язні протестують через вживання наркотиків?

Ужгородські в’язні протестують через вживання наркотиків?
Протести в'язнів в Ужгороді можуть бути пов'язані із вживанням наркотиків. Така версія була озвучена в.о. прокурора Закарпатської області Іваном Шимоном сьогодні, 12 травня. Як відомо сьогодні...

Протести в'язнів в Ужгороді можуть бути пов'язані із вживанням наркотиків. Така версія була озвучена в.о. прокурора Закарпатської області Іваном Шимоном сьогодні, 12 травня.

ВІДЕО ДНЯ

Як відомо сьогодні стало відомо, деякі в'язні в Ужгороді зашили роти нібито в знак протесту проти знущань з боку працівників в'язниці.

Зі слів прокурора, мова йде про чотирьох в'язнів, які засуджені за умисні вбивства до довічного ув'язнення. Їх перевели "з технічних причин" із Львівської області. Прокурор підтвердив, що на в'язнях були ознаки в'язання роту, однак, коли була бесіда з прокурорами, вони вже були без ниток і спокійно могли розмовляти. За медичною допомогою не зверталися.

Реклама

В.о. головного прокурора розповів, що кілька днів тому – 5 травня – одному з цих в'язнів були адресовані посилки. У них виявлено зелену речовину, схожою на наркотики. Речовину вилучено, міліція розслідує справу.

В'язні почали протестувати, коли правоохоронці почали з'ясовувати, хто саме передав до в'язниці речовину, схожу на наркотики.

Реклама

Прокурори допитали чотирьох в'язнів, їх скарги на дії працівників в'язниці перевіряються.

Також Іван Шимон додав, що раніше четверо засуджених на дії працівників в'язниці не скаржилися, у їх розпорядженні є плазмовий телевізор.

Крім того, правоохоронець підтвердив, що фотографії в'язнів, які оприлюднили  ЗМІ, є достовірними. Вони потрапили до джерел, кажуть ув'язнені, через одного з працівників в'язниці, які, за версією в'язнів, є "нормальним".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно