Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чиновники обласного центру перевірятимуть міські маршрутки

Чиновники обласного центру перевірятимуть міські маршрутки
Сьогодні на ранковій нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками структурних підрозділів мерії представник відділу транспорту повідомив, що в місті триває моніторинг маршрутних...

Сьогодні на ранковій нараді міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова з керівниками структурних підрозділів мерії представник відділу транспорту повідомив, що в місті триває моніторинг маршрутних перевезень.

ВІДЕО ДНЯ

Як уже йшлося, до визначення і документування, скільки пасажирів перевозять і скільки з них пільговики, залучили студентів УжНУ, щодня їх виходить на маршрути близько 20. Вже перевірили половину міських маршрутів.

Також днями починається і триватиме ще й у червні спільний огляд фахівців мерії з працівниками ДАІ стосовно чистоти, справності маршруток, усіх факторів, які впливають на безпеку руху.

Реклама

Міський голова Віктор Погорєлов дав завдання працівникам відділу транспорту спільно з іншими службами наголосити перевізникам ще на двох проблемах.

Перша – реклама, яку наносять на автобуси: її зміст, естетичний вигляд і чи не суперечить вона правилам безпеки транспорту, наприклад, чи не закриває вікна тощо.

Реклама

Друга проблема – сміття, яке назбирується на кінцевих зупинках маршруток. "Це не хтось туди зносить, а самі водії маршруток викидають із салонів, обгортки зі своєї їжі, безліч недопалків цигарок, – наголосив керівник міста. – Капушанська з обох боків закидана, соромно, коли йдеш у Сторожницю. На інших кінцевих так само. І комунальники тут ні до чого, нехай на них не звертають усю вину, це неподобство, яке роблять водії і вони повинні це прибирати", – наголосив Віктор Погорєлов і попросив найближчим часом доповісти, що в цьому напрямку зроблено.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно