Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Слідуй інноваціям

Слідуй інноваціям
Бути в курсі головних подій свого села, міста, області та України в цілому – одна із вимог сучасності. Газета «Панорама» повною мірою задовольняє інформаційний попит жителів Закарпаття. Це...

Бути в курсі головних подій свого села, міста, області та України в цілому – одна із вимог сучасності. Газета «Панорама» повною мірою задовольняє інформаційний попит жителів Закарпаття. Це підтверджує численна довіра читачів, які з року в рік передплачують щотижневик або купують його у кіосках.

ВІДЕО ДНЯ

Втім, видання не зупиняється на досягнутому, слідуючи тим самим вимогам часу. Аналізуючи попит на ринку ЗМІ та враховуючи побажання читачів, газета першою в області повномасштабно запроваджує інновацію – підписку на електронну версію газети «Панорама».

Щоб познайомитись з найважливішими подіями, Вам не потрібно буде вранці шукати газетний кіоск чи чекати, поки газету Вам додому принесе поштовий працівник. Достатньо, не виходячи з дому, заглянути у свій комп’ютер, планшет чи смартфон. PDF-версія газети «Панорама», повний аналог її друкованої версії, буде у вашому ґаджеті.

Реклама

Що це Вам дасть?

Завдяки цій інновації Ви зможете читати "Панораму" (в об’ємі, що аналогічний друкованій версії) у будь-якому куточку світу, де є доступ до Інтернету. Також Ви читатимете газету першим: в той момент, поки буде друкуватись її паперовий аналог, Ви вже матимете змогу «гортати» сторінки в електронному форматі. Ці випуски ніколи не загубляться і Ви можете переглядати їх знову й знову.

Реклама

Як передплатити PDF-версію?

Ми пропонуємо Вам два шляхи передплати:

1) Зайти в офіс видання, що знаходиться за адресою: пл.Миру, 29/3. Єдине, що тут Вам потрібно – це залишити свою електронну пошту. Кожної п’ятниці на вашу електронну пошту буде надходити PDF-версія газети.

Реклама

2) Оплатити квитанцію в будь-якому банківському відділенні області і зателефонувати нам за телефоном: 066-083-96-03, щоб ми оформили електронну підписку.

Скачати квитанцію

Вартість передплати електронної версії газети «Панорама» на місяць – 4 гривні, що, в свою чергу, нижче від паперового аналогу. Таким чином вартість підписки на цілий рік складе 48 гривень (за паперерову версію Вам би довелось заплатити 96 грн.).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно