Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чемпіонат Закарпаття з хортингу пройшов в Ужгороді

Чемпіонат Закарпаття з хортингу пройшов в Ужгороді
В обласному центрі відбувся відкритий чемпіонат Закарпатської області з хортингу, участь в якому взяли 74 спортсмени з різних регіонів краю та Словаччини. Змагались вони у 44 категоріях у розділах...

В обласному центрі відбувся відкритий чемпіонат Закарпатської області з хортингу, участь в якому взяли 74 спортсмени з різних регіонів краю та Словаччини.

ВІДЕО ДНЯ

Змагались вони у 44 категоріях у розділах "Двобій", "Форма" та "Показовий виступ".

Поєдинок тривав від 1 хвилини у наймолодших дітей до 3 хвилин у дорослих.

Реклама

«Це офіційні змагання, які є відбірковими до Чемпіонату світу, який пройде у жовтні в Польщі. Також цей чемпіонат є своєрідним відбором спортсменів до лав національної збірної», - сказав головний суддя змагань Михайло Куцькір.

Участь у змаганнях взяли двоє спортсменів зі Словаччини. Хлопці зізнаються, що це не перші їхні змагання, але хвилюються вони так, ніби це вперше.

Реклама

«Звичайно я хвилююсь, адже я не виступав на змаганнях, де рівень спортсменів був би таким високим. Я займаюсь хортингом трохи більше року, до цього займався іншим видом єдиноборств. Ці змагання є дуже важливими для мене, адже тут є можливість побачити як б’ються спортсмени на Батьківщині цього виду спорту, повчитись у них», - сказав Марко Ровняк зі словацького міста Собранце.

Хортинг — повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні, який базується на принципах спортивної підготовки як багаторічний, цілорічний, спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів; навіть його назва має історичну основу пов'язану із Козацтвом а саме з Україною.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно