Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Міліціонери та журналісти Хуста провели антиалкогольний рейд

Міліціонери та журналісти Хуста провели антиалкогольний рейд

Міліціонери та журналісти Хуста провели антиалкогольний рейд
Під час рейду виявляли факти незаконного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім. Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції та...

Під час рейду виявляли факти незаконного продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім.

ВІДЕО ДНЯ

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей, дільничні інспектори міліції та журналісти регіонального телебачення «ТРК Хуст» провели в Хусті профілактичний рейд з метою виявлення фактів продажу неповнолітнім тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

Під час рейду було відпрацьовано ряд розважальних закладів та магазинів у центральній частині міста. Також перевірили школи, де у вечірній час полюбляють перебувати підлітки.

Реклама

Під час рейду співробітники міліції проводили профілактичні бесіди з продавцями та роз'яснювали їм відповідальність за реалізацію неповнолітнім тютюнових виробів та алкогольних напоїв.

На території одній з шкіл правоохоронці виявили двох неповнолітніх, які безпричинно перебували на шкільному дворі. Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей провели з ними профілактичну роботу та зауважили підліткам, що вони після 22-ї години повинні перебувати вдома.

Реклама

Порушень правил продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів під час рейду виявлено не було. В торговельних закладах були вивіски про заборону продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів, а персонал запевнив, що алкоголь та тютюн неповнолітнім особам вони не продають.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно