Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород вже відзначає День захисту дітей

Ужгород вже відзначає День захисту дітей
В Ужгороді відбувся святковий захід "Традиційна закарпатська пташка" до Міжнародного дня захисту дітей. До участі у святі запросили вихованців дитячих будинків, дитячих будинків сімейного типу,...

В Ужгороді відбувся святковий захід "Традиційна закарпатська пташка" до Міжнародного дня захисту дітей.

ВІДЕО ДНЯ

До участі у святі запросили вихованців дитячих будинків, дитячих будинків сімейного типу, дітей сиріт та інших незахищених верств населення. Загалом це було близько ста дітей з усіх регіонів краю.

На дітей чекала насичена розважальна програма. Актори Закарпатського академiчного обласного театру ляльок «Бавка» підготували для юних глядачів театралізоване дійство за їхньої безпосередньої участі. Окрім того, дітей вчили виготовляти ляльки-мотанки, іграшки та сувеніри. Навчали їх цьому найкращі майстри рукоділля краю.

Реклама

На святі були присутні і голова обласної ради Володимир Чубірко, котрий привітав дітей зі святом та пообіцяв проводити такі заходи частіше. Начальник служби у справах дітей Закарпатської ОДА Світлана Якімеліна зазначила, що подібних захід вони організовують вперше, оскільки до Дня захисту дітей проводили лише спортивні змагання.

«Цього року ми відійшли від традиційних «Веселих стартів» і вирішили долучати дітей до прекрасного. Тому і вирішили навчити їх робити ляльки, обереги та інші цікаві речі. Таким чином ми хотіли розповісти дітям історію рідного краю та землі, на якій вони живуть», сказала вона.

Реклама

Протягом наступного тижня планується проведення ще ряду заходів до цього свята.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно