Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді посеред білого дня грабують автомобілі

В Ужгороді посеред білого дня грабують автомобілі
Як повідомив ужгородець Павло Іванишинець на своїй сторінці у Фейсбук, невідомі розбили вікно його автомобіля. “Приїхавши опісля роботи додому, я поставив машину на парковку біля будинку, де...

Як повідомив ужгородець Павло Іванишинець на своїй сторінці у Фейсбук, невідомі розбили вікно його автомобіля.

ВІДЕО ДНЯ

“Приїхавши опісля роботи додому, я поставив машину на парковку біля будинку, де зазвичай її залишаю кожного дня. Вікна з квартири виходять якраз на місце де залишаю машину, а отже, завжди її бачу. Зранку близько 8:50 я вийшов на роботу і, підійшовши до машини, побачив, що заднє ліве скло розбите. Я відразу подзвонив на “102”, де, опісля короткого опитування, до мене надіслали оперативну групу.

Нічого не чіпав і не відкривав до приїзду міліції, а це зайняло десь близько 30 хвилин з моменту виклику. Приїхавши, опергрупа відразу запитала, чи нічого не пропало. У їх присутності було проведено огляд автомобіля і як виявилося абсолютно все на місці. Міліціонери спитали мене, чи буду я писати заяву, що мене досить здивувало: звісно, я написав заяву, опісля чого поцікавився, чи вона чимось допоможе! На це почув відповідь: “…хіба що якщо вам страховка буде компенсувати щось, то ви можете взяти у нас протокол…” Тобто міліція тут не допоможе, страхова компанія теж не покриває такі випадки, а отже, щойно сам придбав скло “усього” за 30 доларів і тепер ще його потрібно установити”, – прокоментував подію потерпілий Павло Іванишинець.

Реклама

Також він розповів, що коли приїхав, на його парковочному місці “тусили” якісь хлопці, тож Павло припаркувався на іншому вільному. “Вони ще там тусили досить довго тож я думаю що це їх рук справа, але “не пойман, не вор!”, – сказав він.

Нагадаємо, не так давно міліція повідомляла, що знайшла імовірного автомобільного злодія, але як бачимо, такі прикрі випадки продовжують траплятися.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно