Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські правоохоронці викрили продавця гранати

Ужгородські правоохоронці викрили продавця гранати
Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції отримали інформацію про те, що один з мешканців міста має намір продати бойову гранату. Продавець зброї попався міліціонерам на місці...

Працівники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції отримали інформацію про те, що один з мешканців міста має намір продати бойову гранату. Продавець зброї попався міліціонерам на місці злочинної оборудки. За гранату він хотів отримати 1000 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

Цей 45-річний ужгородець вже неодноразово потрапляв у поле зору міліціонерів. Свій злочинний шлях чоловік розпочав у 1992 році. Тоді його вперше було засуджено до позбавлення волі. З того часу на його рахунку збут наркотиків, розбійний напад та інші злочини, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Гранату вилучено й направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області. Згідно з висновком фахівця, це бойова граната РГД-5.

Реклама

За даним фактом слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні даного злочину. На даний час вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування, слідчі з’ясовують походження гранати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно