Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Учні ужгородських шкіл прийшли на свято "Останнього дзвоника" у вишиванках

Учні ужгородських шкіл прийшли на свято "Останнього дзвоника" у вишиванках

Учні ужгородських шкіл прийшли на свято "Останнього дзвоника" у вишиванках
Сьогодні в Ужгороді і в більшості областей України дзвенить останній дзвінок. Учні традиційно зібралися на святкові лінійки. Учні ужгородських шкіл прийшли на останній дзвоник у вишиванках -...

Сьогодні в Ужгороді і в більшості областей України дзвенить останній дзвінок. Учні традиційно зібралися на святкові лінійки.

ВІДЕО ДНЯ

Учні ужгородських шкіл прийшли на останній дзвоник у вишиванках - національному українському одязі, яка стала світовим модним трендом. Вишиванки одягнули як альтернативний варіант шкільної форми випускники, а також молодші школярі. Кажуть, що саме в цьому році вона актуальна як ніколи, коли наші хлопці на війні відстоюють честь України.

Не забули школярі і про національну символіку. Її можна було помітити всюди: жовто-блакитними виявилися кульки, бантики малят, а також квіти в букетах.

Реклама

«Закінчення навчального року — це завжди старт підготовки шкіл до нового навчального року, це можливість оздоровлення дітей, не тільки в санаторно-курортних закладах, але і на спортивних майданчиках, це і можливість організувати трудовий семестр. І в цілому це перспективи для нашої подальшої роботи», – зазначив директор школи №5 міста Ужгорода Петро Киндюх.

"Це радісне і одночасно сумне свято, - зазначила Олександра, випускниця Ужгородської спеціалізованої школи №5. - Безтурботні дні вже позаду, а попереду у нас доросле життя, університет і робота. Зараз потрібно думати про вступ в університет і те, як максимально використовувати запас знань, отриманих в школі ... Але плакати сьогодні не станемо, будемо веселитися!"

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно