Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • В Ужгороді протестували цілодобову подачу води для більш ніж 10 тисяч абонентів у багатоповерхівках

В Ужгороді протестували цілодобову подачу води для більш ніж 10 тисяч абонентів у багатоповерхівках

В Ужгороді протестували цілодобову подачу води для більш ніж 10 тисяч абонентів у багатоповерхівках
Не минуло й півроку, як за наполяганням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова та депутатського корпусу змінилася команда керівництва комунального підприємства «Водоканал м.Ужгород», а...

Не минуло й півроку, як за наполяганням міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова та депутатського корпусу змінилася команда керівництва комунального підприємства «Водоканал м.Ужгород», а результати в покращенні водопостачання міста вже відчули більшість ужгородців.

ВІДЕО ДНЯ

Зокрема, 27 травня, навіть раніше, ніж планувалося, провели тестування подачі води на всі 24 години на добу для більш ніж 10 тисяч абонентів у багатоповерхівках на вулицях Минайській, частинах вулиць Заньковецької, Залізничної, проспекту Свободи.

Це стало можливим завдяки новій насосній станції потужністю 55 кВт, яку купили разом з усім необхідним для монтажу, в рамках програми використання коштів, виділених міською радою у лютому цього року для виходу підприємства з фінансово-економічної кризи.

Реклама

Тестовий режим показав, що напірна лінія водогону від нової насосної станції в напрямку вулиці 8 Березня біля озера неподалік ЗОШ №15 дає багато витоків, тому протягом червня-липня фахівці Водоканалу її замінять, усі необхідні матеріали вже закупили.

Також ближчим часом планується забезпечити цілодобове водопостачання на вулицях Сечені, І.Ваша, ще частині вулиці Заньковецької, в районі дитячого садочка біля ринку в мікрорайоні «Білочка». Тут за 2-3 тижні постійно матимуть воду ще близько півтори тисячі абонентів.

Реклама

Тиждень-днів 10 потрібно для завершення робіт із заміни водогону на вулиці Золотистій. Там більше 700 метрів мережі виносили з-під житлової забудови і незабаром буде здійснено переключення всіх користувачів на нову гілку.

Проектна група у Львові займається проектом реконструкції Минайського водозабору, ще до завершення літа сподіваються почати заміну систем подачі води. Роботи виконуватимуть спеціалісти Водоканалу та відділу капітального будівництва міськради.

Нещодавно в районі вулиць Гранітна-Тельмана відглушили гілку водогону, якою вода подавалася ще з часів діяльності промислових гігантів міста. Таким чином без будь-яких незручностей для споживачів качається на 70 кубічних метрів води щодоби менше, ніж раніше.

Реклама

Замінено майже 500 погонних метрів водопровідних вводів до багатоквартирних житлових будинків.

У мікрорайоні Червениця почалися роботи з будівництва каналізаційно-насосної станції, про що мріяли сотні мешканців цієї частини Ужгорода.

Водоканал закупив і задіяв обладнання, яке вже дозволило значно зменшити витрати електроенергії.

Нагадаємо, ще наприкінці минулого, 2014 року завдяки заміні обладнання цілодобове водопостачання забезпечили для більш ніж 1,5 тисяч абонентів в мікрорайоні вулиці Лавріщева. Ще 5,5 тисяч абонентів почали отримувати цілодобово воду після І етапу реалізації робіт, запланованих на вулиці Грушевського.

Міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов ще під час виборів 2010 року ставив мету – вода повинна бути цілодобово. І ужгородці вже переконалися, що Водоканал справді на багатьох «фронтах», комплексно і системно робить все необхідне для забезпечення безперебійного і без перерв водопостачання міста. «Оцінка», яку виставляють мешканці, відображається у стабільній тенденції високого рівня оплати за надані послуги.

Директор КП «Водоканал м.Ужгород» Станіслав Карташов зазначив: «Ми дуже вдячні мешканцям міста за розуміння, що без належного рівня оплати за послуги не буде якісних змін у водопостачанні, вдячні за терплячість щодо переведення на нову форму розрахунків і всіх робіт, які, можливо, завдають тимчасових незручностей. Тільки разом зі сприянням, довірою ужгородців ми зможемо змінити до кращого систему забезпечення міста».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно