Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Лавківський, Ракошинський та Жнятинський сільські голови звітувались у Мукачівській РДА

Лавківський, Ракошинський та Жнятинський сільські голови звітувались у Мукачівській РДА

Лавківський, Ракошинський та Жнятинський сільські голови звітувались у Мукачівській РДА
У вівторок, 4 листопада, відбулося засідання постійно діючої комісії райдержадміністрації з питань розгляду звернень громадян під головуванням Кубарича Василя Івановича – т.в.о. голови...

У вівторок, 4 листопада, відбулося засідання постійно діючої комісії райдержадміністрації з питань розгляду звернень громадян під головуванням Кубарича Василя Івановича – т.в.о. голови райдержадміністрації, за участі членів комісії: першого заступника голови райдержадміністрації - Данканича Андрія Андрійовича та керівника апарату райдержадміністрації – Чекана Олександра Івановича. На засіданні було розглянуто та заслухано звіти голів Лавківської, Жнятинської та Ракошинської сільських рад про роботу зі зверненнями громадян протягом 10 місяців 2014 року.

ВІДЕО ДНЯ

Протягом засідання присутніх було поінформовано, що за 10 місяців 2014 року до Жнятинської сільської ради надійшло 139 звернень, 155 заяв отримано Лавківською сільською радою і 277 звернень Ракошинською сільською радою. У своїх зверненнях, жителі району, як правило, порушували наступні питання: надання матеріальної допомоги, вирішення земельних відносин (межові суперечки, надання дозволу на розробку технічної документації та виділення в натурі земельної ділянки, тощо), оформлення спадщини, надання допомоги у вирішенні питань соціально-побутового характеру.

Слід зазначити, що переважна більшість жителів Мукачівського району, які звертаються по допомогу – це безробітні, пенсіонери, одинокі матері, багатодітні сім`ї, інваліди, ветерани праці, підприємці, працівники бюджетної сфери та учасники бойових дій.

Реклама

По закінченню засідання, т.в.о. голови Мукачівської райдержадміністрації, як співголова комісії, звернувся до голів сільських рад з рекомендацією і надалі тримати на постійному контролі вирішення питань, які порушуються у зверненнях, особливо громадян пільгової категорії, та забезпечувати розгляд звернень без порушень термінів, відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів влади та органів місцевого самоврядування».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно