Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські депутати дали старт реставрації Палацу Ковнера

Мукачівські депутати дали старт реставрації Палацу Ковнера

Своїм рішенням від 25 червня міська рада вирішила розробити детальний план території житлової та громадської забудови на землях комунальної власності для проведення реконструкції нежитлової  будівлі по вулиці Берегівській, 62 В під гостьовий будинок. Дану пропозицію депутати прийняли розглянувши звернення ТОВ "Білдер" (директор - Вячеслав Лукачина), яке придбало у власність історичну будівлю. 

ВІДЕО ДНЯ

По завершенню сесії міської ради, журналіст інтернет-видання "PMG.ua" поцікавився у головного архітетора міста Івана Івановчика, чи не порушив власник будівлі закону намагаючись розпочати реконструкцію без відповідних документів. Спочатку Іван Іванович, заявив, що ніякі роботи на об’єкті не проводились. Відповідаючи ж на уточнене запитання журналіста щодо конфлікту, який виник між забудовником та жителями прилеглих будинків, які не пустили  будівельний вагончик на теиторії поблизу Палацу, головний архітектор коротко резюмував: "Вважаю, що забудовник трошки поспішив і зробив не правильно".

Пізніше міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл зазначив, що будинок пройшов всю документацію, як об’єкт комунальної власності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно