Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді знайшли покинутого маленького хлопчика

В Ужгороді знайшли покинутого маленького хлопчика

Вчора, близько 16-ї години, до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 73-річного мешканця міста про те, що із закинутого будинкупо вул. Богомольця чути плач дитини. 

ВІДЕО ДНЯ

На місце події виїхали слідчо-оперативна група та працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції, а також фахівці служби у справах дітей Ужгородської міської ради, – повідомляє Ужгородський МВ УМВС.

При огляді приміщень вищезазначеного будинку у одній з кімнат правоохоронці виявили малюка віком 2-2,5 років. На даний час міліціонерами вживаються заходи щодо встановлення особи покинутої на призволяще маленької дитини та її батьків. 

Реклама

Зараз «нічийний» хлопчик знаходиться у дитячій лікарні, де пробуде ще кілька днів, поки медики не проведуть завершальні обстеження. Після цього, якщо не вдасться відшукати батьків, хлопчика передадуть в дитячий будинок.  

Шановні громадяни! Якщо ви впізнали дитину чи володієте будь-якою інформацією стосовно нього, або ж вам відоме можливе місце перебування його батьків прохання повідомити за номерами: 102 та 61-43-46, (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а.

Реклама

 

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно