Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Ужгородських водіїв просять потерпіти, в обласному центрі триває масштабний ремонт доріг

Ужгородських водіїв просять потерпіти, в обласному центрі триває масштабний ремонт доріг

Ужгородських водіїв просять потерпіти, в обласному центрі триває масштабний ремонт доріг

Уже традиційно в Ужгороді навіть у вихідні не припиняється робота з ремонту вулиць. Провулок Ерделі, вулиці Сільвая, Сурікова, Підгірна, Коритнянська, Другетів, Доманинська, площа Кірпи, дороги в мікрорайонах Радванка і Горяни внутрішньо квартальна територія на Челюскінців і в одному із дворів на проспекті Свободи – де просто ями ліквідували, а де й майже повністю наново виклали асфальт упродовж трохи більше як місяця. Практично одночасно працюють по місту аж 6 фірм-підрядників.

ВІДЕО ДНЯ

Цими днями активні роботи ведуться на Берчені – повирізали ями, причому наймілкіші сягають не менше 7 сантиметрів, адже технологія, щоб ремонт був якісним, вимагає знімати покриття не менше 5 см. Навіть техніка не витримала – під час вирізання асфальту на Берчені зламалася фреза і довелося її терміново ремонтувати, щоб сьогодні, 29 червня, продовжити роботи на цій, одній із найдовших і дуже жвавих вулиць.

Звичайно, не всім водіям наразі зручно – оскільки ремонт проводять у багатьох кінцях міста, повністю перекривати шляхи недоцільно. Потрібно просто не поспішати і акуратно об’їжджати місця, підготовлені до асфальтування, – зазначає прес-служба Ужгородської міськради.

Реклама

Зате загалом цього року в Ужгороді проводиться настільки масштабний ремонт доріг, якого вже і не пригадати  – на 65 вулицях заплановано поточний ремонт, ще на 50 – капітальний, на який передбачено 24 мільйони гривень, ще на 50 вулицях проведуть капітальний ремонт, на це передбачено 24 мільйони гривень. Також проведуть оновлення 54 внутрішньо квартальних територій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно