Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хлопчик-аутист з Ужгорода випав з другого поверху

Хлопчик-аутист  з Ужгорода випав з другого поверху

Нещодавно у одному з мікрорайонів Ужгорода вікна другого поверху випав 3-річний хлопчик.

ВІДЕО ДНЯ

– Це трапилося в обідню пору, – розповідає нашому виданню мама потерпілої дитини. – Хлопчик на якийсь час сам знаходився у дитячій кімнаті. Наша квартира розташована на другому поверсі. Дитина висоти не боїться, хворіє на аутизм. Син забрався на підвіконня і потім стрибнув униз. На щастя, під вікном є кущі та трава і він впав ще досить вдало. Коли почав вставати, то йому запаморочилося в голові і ми негайно викликали «швидку допомогу». Медики зробили йому знеболюючу ін’єкцію, а далі повезли на обстеження в обласну нейрохірургію, де малому зробили томографію голови. На радість, не виявили нічого серйозного. Після цього сина відвезли у міську лікарню, де йому зробили УЗД черевної порожнини. На щастя, теж все обійшлося. У дитини - струс головного мозку, оскільки першого дня у нього була блювота.

– Цей хлопчик поступив у дитячу лікарню о 16 годині, – коментує завідуюча відділенням старшого дитинства Ірина Туряниця, – Дитину оглянули всі необхідні спеціалісти. Зараз стан хлопчика став кращим, почав їсти, навіть вже прогулюється, однак у нього наразі суворий ліжковий режим.

Реклама

Як кажуть, дитина таки народилася в сорочці, оскільки досить вдало приземлилася. Якби унизу було каміння, чи бетонне покриття, то наслідки могли б бути значно гіршими. Зрештою, цей випадок буде уроком для інших батьків, які можуть залишати без нагляду своїх малих дітей.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно