Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатським дітлахам провели пізнавальні лекції

Закарпатським дітлахам провели пізнавальні лекції
ВІДЕО ДНЯ

Під час літнього відпочинку діти не забувають про правила пожежної безпеки. І допомагають їм у цьому рятувальники, навідуючись до оздоровчих таборів.

Не став винятком Берегівський район, де представники ДСНС завітали до дитячого літнього табору, який знаходиться в с. Балажер і належить Управлінню Закарпатської Реформатської Церкви.

Реклама

Для зацікавлення дітей темою пожежної безпеки рятувальники виставили на огляд школярів віком від 10 до 16 років пожежний автомобіль. Молоді детально розповіли про обладнання машини й показали, як діють деякі гідравлічні інструменти зі спорядження вогнеборців. Також дітям продемонстрували, як слід користуватися засобами захисту органів дихання, і на очах в учнів ліквідували умовне загорання на подвір’ї табору відпочинку, – інформують в У ДСНС України в Закарпатській області.

Рятувальники не забули й про навчання дітей теорії пожежної безпеки та цивільного захисту. Під час лекції, на якій зібралося близько 120 школярів, молоді в черговий раз нагадали правила пожежної безпеки в побуті й застерегли від необережного поводження з вогнем. Насамкінець юнакам і дівчатам озвучили правила безпечної поведінки на водних об’єктах, які неабияк знадобляться дітлахам під час літнього відпочинку.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно