Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві неймовірний попит на вишиванки, особливо дитячі

У Мукачеві неймовірний попит на вишиванки, особливо дитячі
Сьогодні, у переддень свята 1 Вересня, на ринках та магазинах Мукачева спостерігається просто шалений попит на вишиванки. Як зазначили інтернет-виданню "Панорама Мукачева" відразу кілька...

Сьогодні, у переддень свята 1 Вересня, на ринках та магазинах Мукачева спостерігається просто шалений попит на вишиванки.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначили інтернет-виданню "Панорама Мукачева" відразу кілька продавчинь, такого попиту не було ніколи. Звичайно, пов’язують вони це із ситуацією у державі, адже у важкий для країни час кожен хоче показати свій патріотизм, підкреслити свою приналежність до славного українського роду.

"Від початку серпня місяця попит на вишивані сорочки зріс у рази. Спочатку тенденція спостерігалась серед дорослого населення, а протягом останніх двох тижнів дитячі вишиванки просто "змели" з прилавків", – розповідає пані Тетяна на одному із речових ринків міста.

Реклама

"Всі хочуть у День знань з’явитись у вишиваних сорочка до школи. Думаю, це є дуже правильно, оскільки саме зараз потрібна найбільша консолідація суспільства", – зазначила продавець.

Щодо цін, то для дітей вишиванки коштують у середньому 180 гривень (найдешевші – 90-110 гривень, найдорожчі – 635 гривень). Дорослі – від 280 гривень (вишивка лише на комірцях) і до 1400 гривень.

Реклама

Такі недешеві ціни продавці пояснюють тим, що вони неочікували такого попиту і просто не завезли достатньої кількості сорочок. Також на ціну впливає спосіб виготовлення цієї вишиванки – вручну чи машинним способом.

"Від початку серпня я продала близько 60 вишиванок (на 2 точках, – ред.). Минулого тижня чоловік спеціально їхав у Львів, щоб докупити ще 50. Протягом 6 днів я їх продала всі, залишилась ось одна зовсім маленького розміру", – розповіла пані Катерина.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно