Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 308 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 16 000+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 100+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Військком Ужгорода Микола Журавльов повернувся із зони АТО

Військком Ужгорода Микола Журавльов повернувся із зони АТО

Військовий комісар Ужгородського ОМВК Микола Журавльов після трьох місяців на передовій у зоні АТО повернувся додому в Ужгород.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомив журналіст Павло Федака.

«Підполковник Микола Журавльов зі своїм чотирирічним сином Максимом. Борода, яка з’явилася у Миколи після перебування протягом трьох місяців на передовій, ані трішки не здивувала дитину, яка заявила, що візьме великий автомат і разом з татом піде воювати», - написав Федака на сторінці у «Фейсбук» під фотографією Миколи Журавльова зі своїм сином.

Реклама

Як відомо, Ужгородський військком Журавльов три місяці тому відбув на передову в зону АТО, де воював у 16-му батальйоні 30 МБР.

За час перебування в зоні АТО чиновники від ЗСУ встигли винести йому догану за неналежне виконання плану мобілізації, напевно, не знаючи, що Журавльов на війні.

Реклама

Щоправда, трохи пізніше військовому комісару Ужгородського ОМВК Миколі Журавльову наказом Міністра оборони України Степана Полторака було присвоєно звання підполковника позачергово.

Журавльов в зоні АТО, крім бойових дій, брав участь у затриманні контрабандних вантажів.

Зокрема, 28 червня в районі населеного пункту Зайцево Донецької області військовослужбовцями16 батальйону 30 МБР, де служив Журавльов, спільно з контррозвідкою СБУ було затримано дві вантажівки, в яких було знайдено наркотики та великі суми грошей. Машини рухалися пересічною дорогою, оминаючи блок-пост в напрямку м.Горлівка.

Реклама

Однак, на допомогу злочинцям прибула група працівників правоохоронних структур, яка вилучила вказані вантажівки. Проти військовослужбовців ЗСУ порушено кримінальне провадження. І тільки завдяки розголосу в пресі вдалося цей конфлікт вирішити.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно