Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Звільненим головам РДА та депутатам "Єдиного центру" прийшли повістки з військкоматів, - Балога

Звільненим головам РДА та депутатам "Єдиного центру" прийшли повістки з військкоматів, - Балога

Звільненим головам РДА та депутатам "Єдиного центру" прийшли повістки з військкоматів, - Балога

Минулого тижня виконуючі обов’язки голів райдержадміністрацій на Закарпатті написали заяви на звільнення. Їхні прохання задовольнили. А цього тижня усім поголовно прийшли повістки з військкоматів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці стверджує народний депутат України Віктор Балога.

ВІДЕО ДНЯ

Разом з тим у своєму дописі нардеп зазначив, що за останній тиждень повістки прийшли депутатам районних рад від "Єдиного Центру". "За дивним збігом обставин, саме тим, хто користується авторитетом і є носієм рейтингу у своїх громадах", - констатує політик.

Віктор Балога також підтвердив, що його команда допомагала чинному Президенту України Петру Порошенку перемогти на Закарпатті.

Реклама

"Наша команда на Закарпатті вирішила підтримати на виборах діючого Президента. Мотивація у нас була така ж, як і у всіх свідомих громадян – щоб після першого туру в Україні був обраний Президент, і щоб нарешті було усунуто вакуум легітимності влади. Для перемоги ми тоді зробили все. Закарпаття дало чинному Главі держави більше голосів, ніж навіть Вінницька область. Нас попросили – ми допомогли. Аж до того, що наші активісти працювали агітаторами в штабах Президента. І за дивним збігом обставин, цього тижня прийшли повістки усім нашим активістам, списки яких рік тому ми подавали у центральний штаб пропрезидентської партії. Поки що лише по двох районах Закарпаття, але тенденція зрозуміла", - повідомив один з лідерів "Єдиного центру".

Закарпатський обранець на своїй сторінці у Фейсбуці також стерджує, що це є інструментом політичної боротьби. "З цього приводу я можу сказати одне. Сталін відправляв неугодних в концтабори, Брежнєв – в дурку, Янукович – у в’язницю, демократична влада в Україні – в АТО. Війна перестала бути засобом захисту суверенітету і територіальної цілісності, а перетворилася на інструмент політичної боротьби. Ризикну припустити, що повістка в АТО стане найпопулярнішою технологією місцевих виборів", - зазначив Віктор Балога.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно