Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпаття приїде делегація з чеського краю Височина

На Закарпаття приїде делегація з чеського краю Височина

Цього тижня в області перебуватиме делегація з краю Височина (Чехія). Чеькі гості завітають на Закарпаття в рамках співпраці з установами системи соціального захисту населення.

ВІДЕО ДНЯ

У складі делегації: Петро Крчал - керуючий справами крайової ради краю Височина з питань соціального захисту населення, Вєра Шварцова - начальник управління крайового уряду з питань соціального захисту населення, Роман Сікора - начальник відділу в управлінні крайового уряду з питань захисту населення, Марек Гомолка - спеціаліст-експерт в управлінні крайового уряду з питань соціального захисту населення та інші, - повідомляють у прес-службі облради.

Завтра чеські партнери мають намір провести зустріч з керівництвом краю. Опісля делегація хоче ознайомитися з роботою Виноградівського геріатричного пансіонату та Виноградівського дитячого будинку–інтернату.

Реклама

В Тячеві чехи відвідають молодіжне відділення Вільшанського дитячого будинку-інтернату „Парасолька” та побувають у Вільшанському дитячому будинку-інтернаті, а вже в п’ятницю делегація побуває в інтернатних закладах Мукачева.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно