Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Тячівщині відбулась нарада щодо підготовки бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період

На Тячівщині відбулась нарада щодо підготовки бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період

На Тячівщині відбулась нарада щодо підготовки бюджетної сфери району до роботи в осінньо-зимовий період

Учора, 11 серпня, голова Тячівської райдержадміністрації Василь Дем’янчук та заступник голови Василь Каганець провели нараду щодо вирішення важливих питань життєдіяльності  району.  Участь у робочій зустрічі взяли керівники бюджетних установ району, лісогосподарських та житлово-комунальних підприємств, представники Тячівських електричних мереж, Тячівської дільниці «Закарпатгазу», керуючі банками, голови ОСББ району.

ВІДЕО ДНЯ

Відповідно порядку денного присутніми обговорено питання щодо підготовки бюджетних установ району до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, з якого інформували відповідні керівники закладів бюджетної сфери, - стверджують у Тячівській РДА.      

Відтак керуючі банками «Ощадбанк» та «Ексімбанк» звернули увагу на питання кредитування по Програмі енергоефективності та надали конкретні роз’яснення з даної теми. У ході обговорення запропоновано провести широку роз’яснювальну роботу серед населення щодо можливості залучення кредитів на на придбання котлів, енергоефективного обладнання, матеріалів та інших енергоощадних заходів у житлових будинках.   

Реклама

Як підсумував Василь Каганець, в цілому цього року у Тячівському районі на належному рівні проходить підготовка всіх галузей до опалювального сезону. Майже по всіх бюджетних установах запаси вугілля та дров здійснюються відповідно потреби.  

З точки зору підготовки до опалювального сезону непогано працюють галузь освіти та охорони здоров’я,  субвенції з державного бюджету вистачає для проведення хоча б невеликих  ремонтів споруд, які цього портебують. Добре йде і підгтовка до зими багатоповерхових будинків. Місцеві ради виділяють кошти, за які проводять ремонт покрівлі, заміну проводки та інші необхідні роботи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно