Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Виставка авто, медовий ярмарок та велика кількість хендмейду – закарпатців кличуть на "Big Art-Picnic"

Виставка авто, медовий ярмарок та велика кількість хендмейду – закарпатців кличуть на "Big Art-Picnic"

Виставка авто, медовий ярмарок та велика кількість хендмейду – закарпатців кличуть на "Big Art-Picnic"

В Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція, головною темою якої стало проведення 14-16 серпня в Ужгороді одного з  наймасштабніших заходів літнього сезону - "BIG ART-PICNIC".

ВІДЕО ДНЯ

Всеукраїнський великий арт-пікнік вже розпочався сьогодні об 11 годині у РОТАРІ ПАРКУ  в Ужгороді і проходить під патронатом найбільшої в Україні виставкової компанії з організації ярмарків рукоділля - "ПЛАНЕТИ HANDMADE".

Як розповів Ярослав Шафарь, заступник міського голови, цими вихідними в Ужгороді є на що подивитися.  «На "BIG ART-PICNIC" виставлятимуться вироби тих, хто робить все своїми руками, біля ЗОШ № 3 проходитиме виставка авто, ближче до центру відбувається ярмарок «Медовий Спас», де представляють свою продукцію виробники меду, сирів, винороби. Все співпало так, щоб зробити свято більш масштабнішим.  Нема смугастих палаток, нема бруду, все прибрано, встановлено біотуалети», - каже Ярослав Шафарь.

Реклама

Він також розповів, що у Ротарі-Пару плануються виступи різних артистів. Особливо гарно у парку має бути увечері, адже тут за кошти рота рійців встановили 22 світлодіодні світильники. «Це досить гарний приклад для того, щоб не чекати, що бюджет міста виділить кошти, - каже заступник мера. – Плануємо незабаром у парку зробити також майданчик для заняття спортом. Для співпраці ми шукаємо партнерів не тільки в Ужгороді і як приклад, ми запросили  виставкову компанію з організації ярмарків рукоділля - "ПЛАНЕТИ HANDMADE".

Олександр Гуржій, керівник "ПЛАНЕТА HANDMADE" розповів, що на ярмарку в Ужгороді буде 60 майстрів, які приїдуть з усієї України. Найкращі майстри своєї справи представлять широкий асортимент авторських виробів виготовлених в різноманітних техніках. «У рамках ярмарки щогодинно (з 14.00 до 18.00) будуть проводитися безкоштовні майстер-класи, виступи артистів та танцювальних колективів. О 16.00 та 18.00 відбудуться бармен-шоу, завершиться свято фаєр-шоу». За словами Олександра Гуржія, тематика виробів дуже велика, це і бісероплетіння, сувеніри, авторські ляльки, вироби з дерева. Львівські майстри везуть спеціальні дерев’яні конструктори та облаштують ігрову дитячу зону. Будуть і авторські шоколад, тістечка, карамель та багато іншого.  

Реклама

На ярмарку відбудеться благодійний аукціон мистецьких речей. Збиратимуть також кошти для благодійного фонду «Нова сім’я».

Олександр Гуржій також розповів, що «ПЛАНЕТА HANDMADE» проводить ярмарки упродовж трьох років по сій Україні, зокрема у Києві, у Льовові, Чернівцях, Полтаві, Черкасах, Бердянську, Ялті, Євпаторії. Майстри приєднуються до організації через соцмережі, де у групі організації 87 тис.учасники (спільно з покупцями handmade). Цього разу багато самих майстрів висловили бажання приїхати до Ужгорода показати свої вироби і з радістю чекають відвідувачів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно