Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу в мікроавтобусі

Ужгородські вогнеборці ліквідували пожежу в мікроавтобусі
ВІДЕО ДНЯ

Вранці 17 серпня в Ужгороді на вул. Академіка Корольова спалахнув мікроавтобус «Газель», що був припаркований на подвір’ї багатоповерхового будинку. Пожежу помітили місцеві мешканці, які о 09:45 зателефонували до Служби порятунку «101». До прибуття пожежних підрозділів люди пересунули автомобілі, які стояли поруч із палаючим мікроавтобусом. Саму ж «Газель» не чіпали, остерігаючись вибуху газового балона.

Для ліквідації вогню на місце події виїхало одне відділення 14-ї державної пожежно-рятувальної частини. Діяти пожежникам довелося блискавично, оскільки полум’я з мікроавтобуса почало перекидатися на розташовану поблизу машину марки «Москвич». За лічені хвилини вогнеборці приборкали стихію – вже о 10:02 загорання локалізували й о 10:07 повністю ліквідували, - повідомили в У ДСНС України в Закарпатській області.

Реклама

Внаслідок пожежі вогонь знищив салон, моторний відсік і колеса мікроавтобуса «Газель», а також пошкодив ще два автомобілі. У машини «Москвич» від полум’я постраждали капот, бампер, фари, лобове скло й гумові частини двигуна, в автомобіля «Ford Focus» – праве дзеркало заднього виду, права фара, бампер і фарба на капоті. Причина виникнення пожежі та завдані збитки встановлюються.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно