Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Голову Іршавської РДА Олександра Горіна представили місцевій громаді

Голову Іршавської РДА Олександра Горіна представили місцевій громаді

Голову Іршавської РДА Олександра Горіна представили місцевій громаді

Сьогодні, 18 серпня Іршавщина привітала нового очільника району. Згідно розпорядження Президента України Петра Порошенка ним став Олександр Васильович Горін.

ВІДЕО ДНЯ

Представити нового голову Іршавської райдержадміністрації доручили заступнику голови - керівнику апарату облдержадміністрації Олександру Владиславовичу Петіку. Державні службовці разом з представниками установ та організацій району, а також головами сільських рад вітали нового голову району у сесійній залі, - повідомили в Іршавській РДА.

Представляючи нового керівника Іршавщини заступник голови ОДА зазначив: "Ми рухаємося до Європи, беремо досвід з тих країн, де самоврядування працює й належним чином інтереси людей вирішуються з користю для людей, і ми до цього йдемо".

Реклама

Також Олександр Владиславович повідомив присутніх про те, що найближчим часом до Іршавщини з метою обговорити економічні питання та питання, що стосуються робочих місць, планує голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

Далі зі словами вітань до присутніх у залі звернувся й сам керівник району: "Я відкрита людина відкрита для діалогу, готовий слухати і почути. Для мене стати очільником вашого району є великою відповідальністю. У свою чергу хочу подякувати за довіру Геннадію Геннадійовичу Москалю та Президенту України Петру Олексійовичу Порошенку. Для мене важливо це – розвиток району, робочі місця, виплати пенсій, а не політичні погляди."

Реклама

Насамкінець Олександр Петік сказав, що він впевнений, що через деякий час інші райони заздритимуть, що очільником Іршавської райдержадміністрації став саме Олександр Васильович Горін.

Нагадаємо, що учора Геннадій Москаль представив нового очільника Ужгородської РДА Анатолія Синишина.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно