Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

"Я ніколи не був людиною Федора Ващука", – Василь Росул

"Я ніколи не був людиною Федора Ващука", – Василь Росул
Після виступу голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги, який у своїй промові дорікнув Василю Росулу, що той, начебто, був людиною...

Після виступу голови Закарпатської обласної ради Івана Балоги, який у своїй промові дорікнув Василю Росулу, що той, начебто, був людиною Федора Ващука, Василь Васильович взяв слово.

ВІДЕО ДНЯ

"Я ніколи не був людиною Федора Ващука. Так склались обставини, що після подій з об’єднанням мукачівських вишів мені довелося піти з колегами працювати в інший виш. Федір Ващук прийняв мене у ЗакДУ (теперішній УжНУ – ред.)", – зазначив Василь Росул.

Нагадаємо, Василь Росул свого часу працював директором Мукачівського педагогогічного училища. Після об’єднання Мукачівського гуманітарно-педагогічного інституту з Мукачівським технологічним інститутом та утворення у 2008 році Мукачівського державного університету, пішов працювати проректором Закарпатського державного університету.

Реклама

Також кандидат на посаду ректора МДУ розповів про ситуацію навколо призначення його виконувачем обов’язків ректора МДУ та його звільненням з цієї посади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно