Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгород готовий до цілодобового водопостачання

Ужгород готовий до цілодобового водопостачання

 5–6 вересня Ужгородське КП «Водоканал» протестувало цілодобове включення води в місті. Як розповів керівник підприємства Станіслав Карташов, у цілому тестування пройшло успішно.

ВІДЕО ДНЯ

«Води вистачило, каналізаційні стоки витримали злив води. Загалом система готова до цілодобового постачання водою жителів міста, окрім деяких місць, про які ми знали заздалегідь. Так, на вулиці Огарьова трапився прорив труби (це промисловий район), але ми його ліквідували. Труби вже досить старі. Якщо сесія Ужгородської міської ради, яка відбудеться 11 вересня, підтримає «Водоканал» коштами на додаткові витрати, тоді з 15 вересня вода для городян подаватиметься цілодобово», – зазначив очільник «Водоканалу».

До слова, якщо водопостачання постійне, то є й економія. Адже коли вода подається за графіком, люди набирають її про запас, усю не використовують і потім виливають. Доречно сказати, що «Водоканал» перейшов на роботу за графіком з початку 90-х років минулого століття, а тепер в ужгородців з’явився шанс на цілодобове водопостачання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно